Ресторанти хотели, барове няма да затварят заради ковид пандемията. Държавата има

...
Ресторанти хотели, барове няма да затварят заради ковид пандемията. Държавата има
Коментари Харесай

Ресторанти и хотели у нас няма да затварят, независимо от ковид кризата |

Ресторанти хотели, питейни заведения няма да затварят поради коронавирус пандемията. Държавата има потребност от работещ бизнес, бизнесът има потребност да работи, само че ще пожелаваме от него нужната отговорност, с цел да няма локдаун. 

Това съобщи министърът на туризма Стела Балтова по Българска национална телевизия, като разяснява, че и при над 500 болни на 100 000 няма затваряне на заведения. 

От през днешния ден Израел изважда България от алената зона, което значи, че техните туристи към този момент няма да бъдат карантинирани при завръщането си от нашата страна, изясни тя.  

Правят се огромни старания личният състав на хотелите и заведенията да бъде имунизиран. Цяла Европа отворя, Италия, Австрия към този момент оповестиха, че ще имат ски туризъм. Миналата година България бе единствената със зимен туризъм. Обсъждаме по какъв начин ще е допускът до курортите, разяснява Балтова. По думите й  упованията са още веднъж да имаме туристи от Чехия, които дружно с поляците са били изненадващо доста това лято у нас. 

В българските курорти би трябвало да се усъвършенства инфраструктурата, имаше доста проблеми с паркирането и това би трябвало да се промени за идващия летен сезон, безапелационна бе Балтова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР